KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Orodja odnosov z javnostmi


V odnosih z javnostmi uporabljamo več orodij. Osrednje so zagotovo novice, saj si prizadevamo pridobiti čim več ugodnih novic o podjetju, njegovih izdelkih, storitvah in zaposlenih. Gradivo za novice lahko pridobimo po naravni poti, ko se dogodek zgodi, ne da bi za to posebej zainteresirali novinarje, lahko pa dogodke ali dejavnost, ki bi zanimala javnost, ustvarimo sami.

V odnosih z javnostmi uporabljamo različna promocijska orodja. Izberemo jih skupaj z naročnikom, saj so za pojavljanje v javnosti za nekatera podjetja pomembnejša nekatera orodja, za druga podjetja pa povsem drugačna orodja.

 

Orodja odnosov z javnostmi so:

  • novice in govori
  • posebni dogodki (novinarske konference, večpredstavnostne prezentacije, izobraževalni programi)
  • pisna gradiva (letna poročila, brošure, članki, interna obvestila podjetja, revije)
  • avdio vizualna gradiva (filmi, prosojnice, videokasete)
  • gradivo o korporacijski identiteti (logotipi, pisemski papir, brošure, znaki, poslovni dopisi, vizitke, zgradbe, uniforme, vozila podjetij)
  • spletna stran podjetja
Text Link

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se