KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Citadela


Razvijajojo nove tehnologije in izdelujejo izdelke, ki jih odlikuje inovativnost. So fleksibilen in nekonvencionalen tim, ki ga sestavljajo mladi zavzeti strokovnjaki. Preden se lotijo dela radi pozorno prisluhnejo naročniku. Skušajo razumeti vsakega naročnika posebej, saj le tako lahko izpolnijo njegova specifična pričakovanja. Ker komunikacija poteka neposredno med razvijalci in njenimi uporabniki, se lahko bolje in hitreje odzivajo na zahteve in morebitne težave v procesu nastajanja programske rešitve. Vedno skušajo v naprej predvideti naslednje razvojne korake in naročniku tako prihraniti dodatne stroške. Z upoštevanimi možnimi razvojnimi koraki v prihodnosti je stroškovna učinkovitost njihovega dela vedno na visoki ravni.

 

V Citadeli, d. o. o., znanje naročnikom posredujejo skozi produkte, celovite tehnologije ali zgolj skozi svetovanje in inženiring. Največ izkušenj in strokovnih znanj imajo na področju računalniškega programiranja (podatkovne baze, servisi, strežniki, distribuirane obdelave, gonilniki, image processing, računalniško upravljanje strojev,...) in grafike (multimedija, 3-D grafika, spletne grafike, animacije, varnostne tiskovine,...) vendar pa se poglobijo v vsako novo področje, ki je povezano z naročnikovim problemom.

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se