KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Press Clipping


Nismo edini, smo pa edinstveni. Kakovost, hiter odziv in natančnost so vodila pri našem delu. Najsodobnejši programi, kreativne rešitve in timsko delo nam omogočajo, da smo vedno med prvimi. Osebni pristop in posluh za želje naših naročnikov pa sta razloga, da smo z mnogimi med njimi postali veliko več kot poslovni partnerji.

Poslanstvo in vizija
Naši produkti pomagajo rasti posameznim podjetjem ali so v pomoč pri uresničevanju njihovih institucionalnih ciljev na vseh ravneh. Sledimo vsemu, kar je v zvezi s komunikacijami in informacijami, ter poskušamo razumeti globalne in specifične potrebe podjetij in posameznikov.

Naše poslanstvo je razvijati orodja za spremljanje in razumevanje medijev. To in še več je Press Cliping

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se