KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lexmark s tremi nagradami za proizvodno odličnost

 

Datum : 17.03.2017

 

 
 

Družba Lexmark je od združenja Manufacturing Leadership Council, ki deluje v okviru organizacije Frost & Sullivan in vsako leto organizira podelitev priznanj za najboljše proizvajalce na svetu, že peto leto zapored prejelo kar tri nagrade. Nagrade 2017 Manufacturing Leadership Awards je družba Lexmark prejela v prestižnih kategorijah inovativnega sodelovanja, interneta stvari in proizvodne odličnosti ter upravljanja dobavne verige.

 

 

Lenovo DX8200D poenostavlja uvedbo programsko opredeljene hrambe podatkov

 

Datum : 16.03.2017

 

 
 

Družba Lenovo je predstavila napravo za programsko opredeljeno hrambo podatkov (SDS), ki je strankam na voljo po modelu »na ključ«. Naprava združuje robustno strežniško platformo s tehnologijami napredne virtualizacije hrambe podatkov, optimizirane za delo z večjedrnimi procesorji, s katerimi zagotavlja kar največje število vhodno-izhodnih operacij. Na napravi je nameščena programska oprema SANsymphony™ podjetja DataCore Software. Nova naprava predstavlja mejnik družbe Lenovo na področju programsko opredeljene hrambe podatkov, saj strankam omogoča številne prednosti, predvsem večjo prilagodljivost in enostavnost rabe kot tudi znatno nižje stroške nakupa in rabe te rešitve.

 

 

Luknjičarka Schwagerina iz Dovžanove soteske in kristal kremena iz Logatca sta dobila svoji znamki

 

Datum : 16.03.2017

 

 
 

Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije je v počastitev svoje 40-letnice delovanja izdalo dve osebni spominski znamki in spominski ovojnici. Na znamkah sta predstavljena permski fosil, luknjičarka Schwagerina iz Dovžanove soteske pri Tržiču in lep kristal kremena iz Logatca. Na ovojnicah pa so prav tako prikazani kristali kremena in miocenski fosilni kačjerep. Izdaja spominskih znamk sovpada z začetkom mednarodnega sejma zbirateljstva Collecta, ki se ta petek, 17. marca, začne na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

 

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

 

Datum : 15.03.2017

 

 
 

Družba Lenovo je objavila, da bo Francois Bornibus 1. aprila postal novi predsednik regije EMEA. Bornibus, ki je trenutno podpredsednik in poslovni direktor Lenovo EMEA, bo v novi vlogi poročal Luci Rossiju, ki bo še vedno nadzoroval poslovanje Lenova v regijah LATAM (Latinske Amerike) in EMEA.

 

 

Unistar PRO rešil izziv upravljanja identitet v okolju ciprske Tehnične univerze

 

Datum : 07.03.2017

 

 
 

Družba Unistar PRO je Tehnični univerzi na Cipru rešilo izziv povezovanja najrazličnejših zalednih ter spletnih sistemov in upravljanja identitet študentov ter zaposlenih. Rešitev upravljanja identitet omogoča dostop do aplikacije vsem zaposlenim in študentom na univerzi. Ti lahko z načinom spletnega nakupovanja (s preprosto uporabo nakupovalnega vozička in košarice) pridobijo ustrezne pravice na posameznih ciljnih sistemih brez posredovanja skrbnikov. Sistem pa poskrbi, da jim pravice dostopa prenehajo veljati, ko zapustijo fakulteto ali zamenjajo študij oziroma delovno mesto.

 

 

Z Jurčičem po Jurčičevi literarni poti letos več kot 5.500 pohodnikov

 

Datum : 06.03.2017

 

 
 

Na letošnjem 24. pohodu po Jurčičevi šolski poti iz Višnje Gore, kjer je znani pisatelj obiskoval šolo, do Krke, kjer se je sprva šolal, do Muljave, njegove rojstne vasi, je pohodnike spremljal Josip Jurčič osebno v svoji odrasli podobi. Na to, da hodijo po literarni pešpoti, so pohodnike večkrat spomnili namigi kozla Lisca, ki jim je pomagal pri reševanju literarnega kviza, pripravljenega na osrednjo temo letošnjega pohoda, znanega Jurčičevega dela Kozlovska sodba v Višnji Gori.

 

 

Premijska izkušnja za vse: nova pametna telefona Moto G⁵ in Moto G⁵ Plus

 

Datum : 28.02.2017

 

 
 

Družba Lenovo je opravila raziskavo Global Mobile Value Index med skoraj 12.000 odraslimi v devetih državah, v kateri jih je vprašala, česa si najbolj želijo v mobilnem telefonu. Večina si jih želi visoke kakovosti izdelave po dostopni ceni, premijske naprave in odlično uporabniško izkušnjo. Med najbolj pomembnimi lastnostmi so tudi dolga avtonomija baterije, kar najboljša kamera ter zaslon s čim višjo ločljivostjo. Večina uporabnikov je sicer pripravljena plačati več za premijske lastnosti pametnega telefona, kar 76 % bi jih doplačalo zmogljivejšo baterijo, 66 % pa za boljšo kamero. Peta generacija pametnih telefonov Moto G⁵ in Moto G⁵ Plus pa prinaša premijske funkcije, dostopne vsem. Elegantno oblikovano kovinsko ohišje ima vgrajeno zmogljivo strojno opremo, telefona pa sta kombinacija lepote, zmogljivosti in vrednosti za odštet denar. Nepričakovana kombinacija lastnosti dokazuje, da je drugačno boljše.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se