KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lexmark Fleet Intelligence za učinkovito upravljanje tiskalniških okolij

 

Datum : 16.08.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je predstavila novo storitev, namenjeno poslovnim partnerjem, ki upravljajo s tiskalniškimi okolji strank. Storitev Lexmark Fleet Intelligence vsebuje napredno orodje za analizo in optimizacijo tiskalniških okolij in predlaga rešitve za kar najhitrejšo povrnitev naložbe v prenovo ali optimizacijo področja tiskanja.

 

 

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

 

Datum : 10.08.2017

 

 
 

Priznani slovenski fotograf Tomo Jeseničnik je točno po desetih letih ponovil fotografijo motiva znamenite bohinjske bukve na Veglju ob Bohinjskem jezeru. Fotografija, ki je hitro postala ena najbolj znanih in največkrat objavljenih fotografij, je nastala v nedeljo, 9. avgusta, pred desetimi leti za knjigo Slovenija v presežkih.

 

 

Prihaja Nikon D850

 

Datum : 27.07.2017

 

 
 

Nikon bo v kratkem še obogatil ponudbo zmogljivih digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov. Družino D-SLR bo dopolnil model D850 s slikovnim tipalom formata FX.

 

 

100 let navdiha – Nikon praznoval 100. rojstni dan

 

Datum : 26.07.2017

 

 
 

Nikon je 25. julija praznovala 100 let. V stoletju je japonski proizvajalec fotografske in optične opreme dosegel številne mejnike, ob častitljivem jubileju pa pripravil tudi posebno spletno mesto z dosežki in ekskluzivnimi spletnimi vsebinami.

 

 

Lenovo in svet, gnan z umetno inteligenco

 

Datum : 20.07.2017

 

 
 

Lenovo je na konferenci Tech World, ki jo je danes organiziral na Kitajskem, predstavil tudi svoje videnje vloge umetne inteligence v sodobnem svetu in več prototipnih rešitev.

 

 

Lexmark že šesto leto zapored vodilni ponudnik upravljanih storitev tiskanja

 

Datum : 20.07.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje rešitve in storitve s področja upravljanih storitev tiskanja. Analitsko podjetje Quocirca ga je v svoji letni raziskavi področja zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Managed Print Services - MPS) že šesto leto zapored označilo za vodilnega ponudnika tovrstnih storitev.

 

 

Lexmark izdal Markvision Enterprise 3.0

 

Datum : 17.07.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je izdala novo različico (3.0) programske opreme za upravljanje tiskalniških flot Markvision Enterprise (v nadaljevanju MVE 3.0). Ta strankam prinaša še boljši vpogled v flote omrežnih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ne glede na to, kdo je njihov proizvajalec.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se