KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Fotoaparat D7500 je prvi Nikonov D-SLR z vgrajeno podporo brezžičnemu krmiljenju bliskavic

 

Datum : 12.04.2017

 

 
 

Novi Nikon D7500 predstavlja kompaktnejšo različico D500, najzmogljivejšega polprofesionalnega fotoaparata formata DX. Tudi novincu so Nikonovi inženirji namenili slikovno tipalo tipa CMOS z ločljivostjo 20,9 milijona slikovnih točk in občutljivosti ISO do primerljive vrednosti 1.640.000. V nabor enakih zmogljivosti sodijo še slikovni procesor Expeed 5, 4K/UHD video zajem ter vgrajena podpora za tehnologijo SnapBridge za stalno povezavo s pametnimi napravami. Naprednejši fotografi bodo veseli tudi vgrajenega 8-centimetrskega nagibnega zaslona z upravljanjem na dotik.

 

 

Unistar PRO družbi PRO PLUS omogočil zanesljive širokopasovne povezave

 

Datum : 11.04.2017

 

 
 

Družba Unistar PRO že več kot šest let skrbi za sistemsko integracijo v vodilni slovenski medijski hiši PRO PLUS. V začetku leta je Unistar PRO temeljito nadgradil rešitve za prenos podatkov in digitalnih vsebin v najrazličnejših fiksnih in mobilnih omrežjih ter njihovo zanesljivo shranjevanje.

 

 

Nikon ob 100. obletnici najavil posebno izdajo svojih izdelkov Anniversary Editions

 

Datum : 03.04.2017

 

 
 

Nikon je danes najavil posebno izdajo svojih izbranih izdelkov, s katerimi obeležuje letošnje praznovanje 100. obletnice delovanja podjetja. Nippon Kogaku K.K. je bil ustanovljen 25. julija 1917 in vse od takrat je družba predstavila več edinstvenih izdelkov, ki so premikali meje na področju optike in natančnosti izdelave. Ob svoji stoti obletnici bo družba več izdelkov opremila s posebnim logotipom 100th Anniversary in posebnimi podrobnostmi, ki jih bodo ločile od siceršnjih modelov.

 

 

Lexmark s tremi nagradami za proizvodno odličnost

 

Datum : 17.03.2017

 

 
 

Družba Lexmark je od združenja Manufacturing Leadership Council, ki deluje v okviru organizacije Frost & Sullivan in vsako leto organizira podelitev priznanj za najboljše proizvajalce na svetu, že peto leto zapored prejelo kar tri nagrade. Nagrade 2017 Manufacturing Leadership Awards je družba Lexmark prejela v prestižnih kategorijah inovativnega sodelovanja, interneta stvari in proizvodne odličnosti ter upravljanja dobavne verige.

 

 

Lenovo DX8200D poenostavlja uvedbo programsko opredeljene hrambe podatkov

 

Datum : 16.03.2017

 

 
 

Družba Lenovo je predstavila napravo za programsko opredeljeno hrambo podatkov (SDS), ki je strankam na voljo po modelu »na ključ«. Naprava združuje robustno strežniško platformo s tehnologijami napredne virtualizacije hrambe podatkov, optimizirane za delo z večjedrnimi procesorji, s katerimi zagotavlja kar največje število vhodno-izhodnih operacij. Na napravi je nameščena programska oprema SANsymphony™ podjetja DataCore Software. Nova naprava predstavlja mejnik družbe Lenovo na področju programsko opredeljene hrambe podatkov, saj strankam omogoča številne prednosti, predvsem večjo prilagodljivost in enostavnost rabe kot tudi znatno nižje stroške nakupa in rabe te rešitve.

 

 

Luknjičarka Schwagerina iz Dovžanove soteske in kristal kremena iz Logatca sta dobila svoji znamki

 

Datum : 16.03.2017

 

 
 

Društvo prijateljev mineralov in fosilov Slovenije je v počastitev svoje 40-letnice delovanja izdalo dve osebni spominski znamki in spominski ovojnici. Na znamkah sta predstavljena permski fosil, luknjičarka Schwagerina iz Dovžanove soteske pri Tržiču in lep kristal kremena iz Logatca. Na ovojnicah pa so prav tako prikazani kristali kremena in miocenski fosilni kačjerep. Izdaja spominskih znamk sovpada z začetkom mednarodnega sejma zbirateljstva Collecta, ki se ta petek, 17. marca, začne na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

 

 

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

 

Datum : 15.03.2017

 

 
 

Družba Lenovo je objavila, da bo Francois Bornibus 1. aprila postal novi predsednik regije EMEA. Bornibus, ki je trenutno podpredsednik in poslovni direktor Lenovo EMEA, bo v novi vlogi poročal Luci Rossiju, ki bo še vedno nadzoroval poslovanje Lenova v regijah LATAM (Latinske Amerike) in EMEA.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se