Sveže

 
 

Ivan Bozev je novi izvršni direktor regije Srednje in Jugovzhodne Evrope v Lenovu

 

Datum : 18.01.2018

 

 
 

Lenovo je na položaj izvršnega direktorja regije CSEE (Srednje in Jugovzhodne Evrope) imenoval Ivana Bozeva. Bozev, ki ima obilo izkušenj v industriji, je prej vodil regijo Jugovzhodne Evrope (SEE), po novem pa bo skrbel za razvoj in rast poslovanja družbe Lenovo v Bolgariji, Češki Republiki, Grčiji, Hrvaški, Madžarski, Poljski, Romuniji, Slovaški, Sloveniji, Srbiji in dodatnih šestih vzhodnoevropskih državah. Poročal bo neposredno nadrejenemu Francoisu Bornibusu, predsedniku Lenovo EMEA.

 

 

Lenovo očala naredijo obogateno in navidezno resničnost še bolj pristno

 

Datum : 11.01.2018

 

 
 

Navidezna resničnost (VR) bo postala še boljša z novimi možnostmi uporabe in kreiranja. Očala Lenovo Mirage™ Solo s tehnologijo Daydream™ nudijo eno najbolj enostavnih poti v svet VR-izkušenj. Očala uporabniku pomagajo tudi zajeti okolico in trenutke ter jih nato podoživeti s 3D-očali. Profesionalni uporabniki pa lahko svoje delo še oplemenitijo s pomočjo očal za obogateno resničnost (AR) Lenovo C220 Smart Glasses.

 

 

Lenovo Smart Display je več kot le gospodinjski pametni zvočnik

 

Datum : 10.01.2018

 

 
 

Gospodinjstva bodo deležna bolj personalizirane in praktične tehnološke izkušnje z izdelkom Lenovo Smart Display, ki ima vgrajenega digitalnega pomočnika Google Assistant™.

 

 

Lenovo Miix 630 in prenovljeni ThinkPadi dvigajo poslovno mobilnost na nov nivo

 

Datum : 10.01.2018

 

 
 

Lenovo je na sejmu CES v Las Vegasu predstavil prenosni računalnik z aduti mobilnega telefona Miix 630 in prenovil družino prenosnikov ThinkPad.

 

 

Za žep, računalnik in gospodinjstvo – Lenovo novosti na sejmu CES 2018 izboljšajo vsako realnost

 

Datum : 09.01.2018

 

 
 

Družba Lenovo je danes na sejmu CES 2018 predstavila svojo vizijo tehnoloških inovacij – nove družine pametnih naprav izboljšajo vsako realnost – v žepu, računalniku ali gospodinjstvu.

 

 

Prvi Nikkor telefoto objektiv z vgrajenim 1,4 kratnim telekonverterjem

 

Datum : 09.01.2018

 

 
 

Nikonov novi telefoto objektiv AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC 1.4 FL ED VR z vgrajenim 1,4-kratnim telekonverterjem omogoča fotografom razpon goriščnih razdalj od 180 (f/4) pa vse do 560 mm (f/5.6) brez prilagajanja drže fotoaparata in ne da bi morali odmakniti pogled z iskala.

 

 

Lexmark z rešitvijo Patient Communication za zdravstvo

 

Datum : 15.12.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je predstavila novo rešitev, namenjeno zdravstvenim ustanovam. Rešitev Lexmark Patient Communication jim uvede napredne tiskalniške rešitve v delovne procese in zdravstvenemu osebju zagotavlja pregledne ter jasno berljive obrazce in dokumente, s katerimi prihranijo precej časa in bolje poskrbijo za paciente.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se