Sveže

 
 

Lexmark tiskalniške in dokumentne rešitve so najboljša izbira za zdravstvo

 

Datum : 20.02.2017

 

 
 

Lexmark je prejel novo nagrado vodilnega laboratorija za preizkušanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav – Buyers Laboratory Inc. (v nadaljevanju BLI). Ta je družbo Lexmark prepoznal kot vodilnega ponudnika dokumentnih rešitev in povezanih storitev za področje zdravstva – 2017 PaceSetter in Healthcare. Preizkuševalci so pohvalili izjemen nabor tiskalniških in večopravilnih naprav, dokumentne rešitve in storitve, ki jih Lexmark nudi zdravstvenim ustanovam.

 

 

Poslovanje Lenova v tretjem četrtletju 2016 je spodbujala rast na področju računalniške opreme

 

Datum : 16.02.2017

 

 
 

Družba Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je danes objavila rezultate za tretje poslovno četrtletje 2016/2017, ki se je za podjetje končalo konec decembra lani. Družba je ustvarila za 12,2 milijarde ameriških dolarjev prihodkov oziroma 6 odstotkov manj kot v enakem obdobju leto pred tem. Lenovo je ob tem ustvaril za 98 milijonov ameriških dolarjev dobička.

 

 

Lenovo na dogodku SOLIDWORKS World 2017 predstavil nove mobilne delovne postaje, ki obvladajo tudi navidezno resničnost

 

Datum : 07.02.2017

 

 
 

Družba Lenovo je danes na dogodku SOLIDWORKS World 2017 predstavila tri mobilne delovne postaje, in sicer prenosnika ThinkPad P51 in P51s ter prenosnik ThinkPad P71, ki obvlada tudi prikaz vsebin navidezne resničnosti (VR). Vse mobilne delovne postaje odlikujejo izjemne zmogljivosti, predvsem grafične, saj so opremljene z mobilnimi grafičnimi procesorji NVIDIA® Quadro®, a so prenosniki kljub temu tanki in lahki.

 

 

Buyers Lab znova nagradil Lexmarkove barvne tiskalnike in večopravilne naprave

 

Datum : 06.02.2017

 

 
 

Lexmarkove družine tiskalnikov CS700 in CS800 ter večopravilnih naprav CX700 in CX800 so prejele nagrado vodilnega laboratorija za preizkušanje tiskalnikov in multifunkcijskih naprav – Buyers Laboratory Inc. (v nadaljevanju BLI). Ta je Lexmarkovim tiskalnikom in večopravilnim napravam formata A4, ki tiskajo v barvah, podelil kar štiri priznanja za najboljše v letu 2017 v različnih kategorijah.

 

 

Lexmark prejel nagrado Better Buys za najbolj inovativno večopravilno napravo

 

Datum : 31.01.2017

 

 
 

Lexmarkova družina večopravilnih naprav CX825 je prejela nagrado uredništva neodvisnega preizkuševalca poslovnih rešitev Better Buys, in sicer nagrado uredništva za najbolj inovativno večopravilno napravo leta 2017 (2017 Innovative Product of the Year). Omenjeni Lexmarki so zato v vrhu nakupnih priporočil pisarniških laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki ga omenjena organizacija pripravi vsako leto.

 

 

RoglIT 2017 in Unistar PRO uresničujeta vizijo neprekinjenega poslovanja

 

Datum : 23.01.2017

 

 
 

Družba Unistar PRO je v petek in soboto na svojem, že 12. poslovno-izobraževalnem dogodku RoglIT, več kot 200 strankam in partnerjem pokazala smernice informacijskih tehnologij leta, ki je pred nami. Letos bo v ospredju izziv, s katerim se sooča marsikatera organizacija – neprekinjeno poslovanje. A s pravimi partnerji, rešitvami in storitvami je neprekinjeno poslovanje možno uresničiti v vsakem podjetju.

 

 

Lenovo™ na sejmu CES 2017 predstavil pametna očala z obogateno resničnostjo New Glass C200 Monocular Smart Glass

 

Datum : 19.01.2017

 

 
 

Družba Lenovo je na sejmu CES 2017 predstavila pametna očala Lenovo New Glass C200, ki združujejo dve priljubljeni tehnologiji – obogateno resničnost (AR) in umetno inteligenco (AI). Pametna očala poslovnim uporabnikom omogočajo kakovostnejše opravljanje delovnih nalog, hitrejši dostop do podatkov, enostavnejše povezovanje s sodelavci in še veliko več.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se