KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

ThinkPad, vse najboljše za 25. rojstni dan

 

Datum : 05.10.2017

 

 
 

Družba Lenovo je danes na ekskluzivnem dogodku v Yamato Labs na Japonskem, v rojstni domovini prenosnikov ThinkPad, praznovala 25. rojstni dan. V čast izjemnemu oblikovanju in inženirskim dosežkom je podjetje predstavilo tudi nov model ThinkPad Anniversary Edition 25, ki bo naprodaj le v omejeni seriji. Ta predstavlja sodobno upodobitev klasičnega oblikovanja in retro stila, saj je opremljen z osvetljeno 7-vrstično ThinkPad Classic tipkovnico, namenskimi gumbi za uravnavanje glasnosti, več LED-indikatorji delovanja ter večbarvnim logotipom.

 

 

PRO.cloud je domači profesionalni oblak

 

Datum : 02.10.2017

 

 
 

Podjetja zadnja leta pospešeno spoznavajo področje računalništva v oblaku, a je pri številnih še vedno prisoten strah pred selitvijo poslovanja v oblak in posledično vztrajajo pri obstoječih lokalnih rešitvah in spremljajočih bolečinah. Prav zato velja proces selitve poslovanja v računalniški oblak zaupati strokovnjakom, ki imajo obilo izkušenj s tovrstnimi tehnološkimi podvigi.

 

 

Lenovo obvlada tehnično plat digitalne preobrazbe poslovanja

 

Datum : 02.10.2017

 

 
 

Družba Lenovo velja za proizvajalca strežniške opreme in omrežnih rešitev ter tehnologij za podatkovne centre, ki se lahko pohvali z najvišjo zanesljivostjo delovanja svojih rešitev kot tudi najvišjim zadovoljstvom strank. Pod novim imenom ThinkSystem in ThinkAgile ponujajo strežnike, sisteme hrambe podatkov in omrežne rešitve, ukrojene po meri in potrebah strank, ki želijo postaviti zanesljive temelje digitalnega poslovanja.

 

 

Elektrifikacija voznega parka spreminja Slovenijo v družbo trajnostne mobilnosti

 

Datum : 05.09.2017

 

 
 

V okviru dogodka Zero Tour 2017, avtomobilske, turistične in rekreativne prireditve, ki združuje lastnike električnih vozil in vse, ki želijo v prihodnje vstopiti v svet električne mobilnosti, je bila organizirana tudi pomenljiva okrogla miza z naslovom Miti in resnice slovenske poti v družbo trajnostne mobilnosti. Na njej so udeleženci obravnavali hitrost tranzicije in elektrifikacije voznega parka ter možne scenarije pa tudi ovire na poti tako e-mobilnosti kot trajnostni mobilnosti.

 

 

Motorola predstavlja najnovejše inovacije iz sveta pametnih telefonov in razširja družino dodatkov Moto Mods

 

Datum : 31.08.2017

 

 
 

Lenovo je preko svoje podružnice Motorola Mobility na sejmu IFA v Berlinu predstavil dva nova inovativna mobilna telefona – svetovno premiero modela moto x4 in predstavitev modela moto z2 Force Edition skupaj z inovativnimi dodatki Moto Mods, kot je novi 360 Camera Moto Mod.

 

 

Lenovo™ z novimi pametnimi napravami nagovarja sodobne potrošnike

 

Datum : 31.08.2017

 

 
 

Lenovo je danes najavil pet novih pametnih naprav, ki kažejo zmogljivost in potencial pametnih tehnologij ob uporabi umetne inteligence (AI), obogatene (AR) in navidezne resničnosti (VR).

 

 

Zero Tour 2017: Pridi in izkusi e-mobilnost in zeleni turizem skozi lastno izkušnjo

 

Datum : 29.08.2017

 

 
 

Dogodek Zero Tour 2017, ki bo potekal v petek in soboto, 1. in 2. septembra v Stični, je avtomobilska, turistična in rekreativna prireditev, ki združuje lastnike električnih vozil in vse, ki želijo v prihodnje vstopiti v svet električne mobilnosti. Lastniki bodo delili svoje vsakodnevne izkušnje, prednosti in izzive, ki jim jih prinaša slovenska realnost, obiskovalci pa bodo lahko električna vozila tudi preizkusili.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se