KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Sveže

 
 

Lenovo je superračunalniškemu centru v Barceloni dostavil največji na Intelovih procesorjih temelječ superračunalnik na svetu

 

Datum : 20.06.2017

 

 
 

Na mednarodni konfereci International Supercomputing Conference (ISC2017) je družba Lenovo danes objavila, da je superračunalniškemu centru v Barceloni (BSC) dobavila največji na Intelovih procesorjih naslednje generacije temelječ superračunalnik. Superračunalnik MareNostrum 4 ima zmogljivost 11,1 petaFLOP[1], obenem pa je tudi “najlepši superračunalni na svetu”, saj je vgrajen v stolp kapele Torre Girona, ki je del katalonske Politehnične univerze v Barceloni. Superračunalnik bo opravljal različne znanstvene obdelave podatkov, ki bodo rabile za raziskave človeškega genoma, bioinformatiko in biomehaniko, ukvarjal pa se bo tudi z napovedovanjem vremena in sestavo atmosfere. Novi sistem, ki bo s časom še rasel, je danes uvrščen na 13. mesto najzmogljivejših superračunalnikov sveta na lestvici TOP500 (top500.org).

 

 

Lenovo sprejema preobrazbo osebnega računalništva

 

Datum : 20.06.2017

 

 
 

Družba Lenovo je danes na svoji konferenci Tech World Transform predstavila prilagodljive in zanesljive osebne računalnike, namenjene poslovnim uporabnikom. ThinkStation P320 Tiny se pohvali s certifikati neodvisnih proizvajalcev programske opreme (ISV), ki mu zagotavljajo združljivost z najbolj za poslovanje kritičnimi aplikacijami. Te bodo zanesljivo delovale tudi na miniaturnem računalniku, ki se skriva v ohišju prostornine vsega enega litra. Storitev Lenovo PC as a Service (PCaaS) pa podjetjem nudi najemni model, v katerem za fiksno mesečno naročnino prejmejo strojno opremo in upravljane IT-storitve. S tem storitev PCaaS oddelkom IT odpravi breme kupovanja, namestitve in upravljanja računalnikov ter poveča učinkovitost njihovega življenjskega cikla. Skupni stroški lastništva so v tem primeru za podjetja nižji.

 

 

Nikon ob 100. obletnici začel prodajati posebno izdajo svojih izdelkov Anniversary Editions

 

Datum : 16.06.2017

 

 
 

Nikon je najavil začetek prodaje posebne izdaje svojih izbranih izdelkov, s katerimi obeležuje letošnje praznovanje 100. obletnice delovanja podjetja. Nippon Kogaku K.K. je bil ustanovljen 25. julija 1917 in vse od takrat je družba predstavila več edinstvenih izdelkov, ki so premikali meje na področju optike in natančnosti izdelave. Ob svoji stoti obletnici je družba več izdelkov opremila s posebnim logotipom 100th Anniversary in posebnimi podrobnostmi, ki jih bodo ločile od siceršnjih modelov. Pri izbranih pooblaščenih trgovcih bodo naročila za spominske izdelke sprejemali do predvidoma 31. avgusta 2017. Več informacij in podrobnosti na www.nikon.si/100-years

 

 

Lenovo z novim partnerskim programom Partner Engage Program

 

Datum : 15.06.2017

 

 
 

Družba Lenovo je danes najavila nov partnerski program, ki nagrajuje zvestobo in uspeh. Lenovo Partner Engage Program deluje na globalni ravni, pridružijo pa se mu lahko tako novi kot obstoječi prodajalci Lenovo opreme v regiji EMEA ali po svetu. Partnerski statusi so razdeljeni v razrede pooblaščeni, srebrni, zlati in platinasti. Pogoji za doseganja partnerskega statusa so poenostavljeni in preglednejši, novi program pa prinaša več priložnosti za rast poslovanja, dostop do prodajnih in tehničnih izobraževanj, marketinških orodij, storitev in podpore.

 

 

Nova Moto E4 in Moto E4 Plus: Še več dobrega

 

Datum : 14.06.2017

 

 
 

Cenovno dostopih pametni telefonov danes ne manjka. A se ti med seboj lahko znatno razlikujejo glede funkcionalnosti in kakovosti izdelave. Zahtevnejši uporabniki, ki vedo, kaj želijo dobiti za odštet denar, imajo vendarle precej ožjo izbiro. Mednjo vsekakor sodita tudi nova Moto E4 in Moto E4 Plus. Odlična zunanja podoba in nadgrajena strojna oprema prinašata tisto, kar si uporabniki resnično želijo – celodnevno baterijo, odličen zaslon in napredno kamero – vse to za denarnici zelo prijazno ceno.

 

 

Lenovo bo blestel na dogodku VivaTech 2017

 

Datum : 07.06.2017

 

 
 

Lenovo se po lanski predstavitvi na konferenci VivaTech 2016 nanjo vrača tudi letos. Prisoten bo z več aktivnostmi, od vodilnih predavanj, sestankov, praktičnih predstavitev izdelkov, razstavo in lastnim, Motorola izzivom za zagonska podjetja.

 

 

Lexmark z rešitvijo za pametno identifikacijo dviga nivo varnosti v podjetju

 

Datum : 05.06.2017

 

 
 

Družba Lexmark International je razvila novo celovito rešitev, namenjeno zaščiti vsebin na tiskalniških napravah v podjetjih. Tiskalniška varnost je del informacijske varnosti, saj omreženi tiskalniki in večopravilne naprave na račun izpisovanja in skeniranja dokumentov »poznajo« marsikatero skrivnost podjetij. Rešitev Lexmark Secure Document Monitor (LSDM) z dodatkom pametne identifikacije Endpoint ID (EID) proizvajalca Intelligent ID upraviteljem tiskalniškega okolja v podjetju omogoča še boljši vpogled v delovanje naprav in spremljanje varnostnih groženj, ki prežijo nanje.

 

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se