KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

100 let navdiha – Nikon praznoval 100. rojstni dan

  Datum : 26.07.2017
   

Nikon je 25. julija praznoval 100 let. V stoletju je japonski proizvajalec fotografske in optične opreme dosegel številne mejnike, ob častitljivem jubileju pa pripravil tudi posebno spletno mesto z dosežki in ekskluzivnimi spletnimi vsebinami. 

Nikon je vse od ustanovitve leta 1917, ko se je podjetje imenovalo še Nippon Kogaku K.K., svetu zagotavljal edinstvene izdelke in strokovno znanje, ki so premikali mejnike na področju fotografije, optike in drugih Nikonovih tehnologij. Nekaj mejnikov je predstavljenih tudi v zanimivem video posnetku.

100 let zgodb

Nikon je imel v preteklih sto letih eno ključnih vlog pri spreminjanju sveta fotografije. Od najpomembnejših mejnikov, predstavitev fotoaparatov in inovacij v izdelkih do navdiha posameznih profesionalnih in ljubiteljskih fotografov ter navdušencev zdaj Nikon s svetom deli najpomembnejše osebne in zanimive zgodbe ljudi z vsega sveta.

Na Nikonovem spletnem mestu, posvečenemu 100. obletnici, bodo postopoma, skozi celo poletje, izhajale ikonične fotografije, zgodbe in nasveti fotografov z vsega sveta, ki so pomagali oblikovati stoletje domišljije in bogato zgodovino blagovne znamke Nikon. Vsebina obsega vse od vpogledov v fotografijo do znanih osebnosti, ki so Nikonovi uporabniki ali oboževalci, in je bila izbrana, da bi tudi v prihodnje navdihovala fotografe in navdušence nad fotografijo.

Nikonov virtualni muzej

Nikon je z namenom, da bi pokazal, kaj vse je že ustvaril in kje se je vse skupaj začelo, pripravil 360-stopinjsko navidezno potovanje po svojem svetovno znanem muzeju v Tokiu. Obiskovalci bodo z vstopom v svet Nikona dobili vpogled v Nikonove tehnologije, izdelke in glavne mejnike v njegovi zgodovini – videli bodo tudi, kako je Nikon pomagal na področju bioznanosti, medicine in celo raziskovanja vesolja. Nikonov virtualni muzej se nahaja na tej spletni povezavi.

Ikone z Nikoni

Nikonove fotoaparate in objektive uporabljajo ljudje iz najrazličnejših okolij in poklicev. Niz fotografij prikazuje znane osebnosti iz sveta glasbe, televizije, filma in športa s fotoaparatom Nikon v roki.

100 let pomoči

Nikon že od leta 1917 pomaga fotografom pri njihovem ustvarjanju, jim razkriva svoje znanje in jim svetuje, kako premikati meje možnega, poleg tega pa usmerja tudi ljubiteljske in hobi fotografe. Nikon je v spomin na to in ob pomoči spoznanj, ki so jih prispevali fotografi z vsega sveta, pripravil najboljše nasvete na podlagi stoletja strokovnih izkušenj.

#LookBackAtNikon

Nikon pripravlja tudi natečaj na fotografskem družbenem omrežju Instagram, namenjen oboževalcem Nikonovih izdelkov in ljubiteljskim fotografom po Evropi. Najboljše fotografije bo nagradil z vrsto nagrad, vključno z Nikonovimi fotoaparati. Vsi, ki želijo sodelovati na omenjenem fotografskem natečaju, morajo posneti fotografijo, na kateri bo odsev njih samih in njihovega fotoaparata Nikon hkrati. Udeleženci tekmovanja, ki bodo posneli najboljši avtoportret pred ogledalom, kosom stekla, v luži ali poiskali kakšno drugo inovativno možnost, se bodo potegovali za številne nagrade, med katerimi bosta tudi fotoaparata Nikon D500 ter D7500. Dodatne informacije o spletnem natečaju na Instagramu najdete v profilu @NikonEurope in na slovenski spletni strani natečaja.

www.nikon.siEcetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se