Buyers Lab znova nagradil Lexmarkove barvne tiskalnike in večopravilne naprave

  Datum : 06.02.2017
   

Lexmarkova aktualna generacija barvnih tiskalnikov in večopravilnih naprav je analitike laboratorija BLI navdušila že lansko poletje, očitno pa so omenjene naprave v svojih kategorijah bistveno boljše od konkurenčnih, saj so jim v Buyers Lab. namenili nagrade za najboljše barvne tiskalnike in večopravilne naprave leta 2017 (ang. 2017 Color Printer/MFP Line of the Year). Naj spomnimo, omenjeni Lexmarkovi izdelki so že lansko leto prejeli kar 5 nagrad za najboljše v svojih kategorijah.


Barvni A4 tiskalniki CS700 in CS800 ter večopravilne naprave CX700 in CX800 premorejo tonerje z največjo vsebnostjo barv na trgu, vodijo pa tudi po kriteriju dolgoročne vzdržljivosti komponent, kar ima za posledico manj posegov v tiskalnik in prekinitev dela. Kombinacija naštetih lastnosti tudi pomeni, da omenjene naprave dosegajo najnižje skupne stroške lastništva. Vgrajen štirijedrni procesor zagotavlja hitro obdelavo nalog in visoke hitrosti tiskanja in kopiranja dokumentov, ki so v samem vrhu naprav razreda A4. Najzmogljivejša večopravilna naprava Lexmark CX860, namenjena najzahtevnejšim poslovnim okoljem, pa s svojimi naprednimi funkcionalnostmi in zmogljivostmi konkurira tudi razred večjim (A3) napravam. Prijaznost do uporabnika zagotavlja zaslon na dotik, ki močno spominja na tablični računalnik in še olajša upravljanje naprave, saj je njegova raba intuitivna, naprave pa podjetja lažje integrirajo v svoje poslovne procese. Zahtevna poslovna okolja znajo ceniti tudi možnost tiska z zahtevnejšimi mediji (karton, nalepke …) kot tudi s papirjem slabše kakovosti.

"Lexmark ima vrhunske barvne tiskalnike in večopravilne naprave za sodobna poslovna okolja – tako za mala kot velika podjetja," je povedala Marlene Orr, direktorica oddelka za analizo pisarniške opreme pri BLI, in dodala: "Lexmarkove barvne modele odlikujejo visoka razpoložljivost, odlična zanesljivost delovanja ter tonerji z visoko vsebnostjo barv. V kombinaciji z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno pa konkurenčne izdelke premagajo tudi v kategoriji skupnih stroškov lastništva."

"BLI-jeve nagrade za najboljše barvne tiskalnike in večopravilne naprave leta 2017 dokazujejo, da inoviramo v pravo smer. Naši izdelki in rešitve resnično pomagajo podjetjem poslovati bolje," je povedal Lexmarkov podpredsednik in tehnični direktor Allen Waugerman in dodal: "Recept je preprost: zmagovalni kombinaciji kakovosti in hitrosti izpisa ter zanesljivosti delovanja smo dodali še enostavnost rabe in nizke stroške lastništva. Rezultat so najboljši tiskalniki in večopravilne naprave v številnih kategorijah poslovnih tiskalniških rešitev."

 Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se