Lenovo sprejema preobrazbo osebnega računalništva

  Datum : 20.06.2017
   

Družba Lenovo je danes na svoji konferenci Tech World Transform predstavila prilagodljive in zanesljive osebne računalnike, namenjene poslovnim uporabnikom. ThinkStation P320 Tiny se pohvali s certifikati neodvisnih proizvajalcev programske opreme (ISV), ki mu zagotavljajo združljivost z najbolj za poslovanje kritičnimi aplikacijami. Te bodo zanesljivo delovale tudi na miniaturnem računalniku, ki se skriva v ohišju prostornine vsega enega litra. Storitev Lenovo PC as a Service (PCaaS) pa podjetjem nudi najemni model, v katerem za fiksno mesečno naročnino prejmejo strojno opremo in upravljane IT-storitve. S tem storitev PCaaS oddelkom IT odpravi breme kupovanja, namestitve in upravljanja računalnikov ter poveča učinkovitost njihovega življenjskega cikla. Skupni stroški lastništva so v tem primeru za podjetja nižji. 

ThinkStation P320 Tiny: najmanjša ISV-certificirana1 delovna postaja na svetu

Prostor na delovnem mestu je zelo dragocen, zato uporabniki od svojih delovnih postaj pričakujejo, da so zmogljive in zasedejo čim manj prostora. ThinkStation P320 Tiny je prvak majhnih delovnih mest, saj nudi zmogljivosti klasičnih delovnih postaj, zavzame pa le drobec prostora. Je tudi nadvse enostaven za namestitev. P320 Tiny ima vgrajene najnovejše in zelo zmogljive Intel® Core i procesorje ter grafično kartico NVIDIA® Quadro®. Ta kombinacija mu omogoča doseganje ISV-certifikatov v številnih profesionalnih aplikacijah. Ne glede na to, ali je njegov uporabnik inženir ali oblikovalec, P320 Tiny ponuja obilo zmogljivosti v kar najmanjšem ohišju.

Storitev PC as a Service poenostavlja računalništvo

Nove generacije zaposlenih, ki jim je tehnologija blizu, od svojih naprav pričakujejo prilagodljivost in mobilnost dela, organizacije pa se jim približujejo s prilagoditvijo delovnih mest. Prehod k bolj agilnemu okolju IT omogoča zaposlenim izbiro naprav, s katerimi želijo delati. Storitev PC as a Service (PCaaS) se odziva na te spremembe in podjetjem močno poenostavi financiranje, implementacijo, upravljanje in končno odstranitev računalniških virov. Lenovo jim namreč nudi prilagodljivo rešitev teh izzivov za fiksno mesečno naročnino. V njenem okviru lahko podjetja izberejo tablice, prenosne ali namizne računalnike oziroma delovne postaje, vključno s programsko opremo in storitvami in jih uporabljajo po najemnem modelu. S tem omogočijo zaposlenim večjo svobodo izbire, lastna sredstva pa porabijo za spodbujanje rasti poslovanja.


Citat

“Delovna okolja se stalno razvijajo, zato smo jim prilagodili poslovni model. Ustvarili smo inovativno storitev, ki podjetjem prinaša rešitve in orodja, ki so jim v pomoč pri doseganju pametnejše preobrazbe,” je povedal Christian Teismann, generalni direktor oddelka Commercial Business Segment v Lenovu, in dodal: “ThinkStation P320 Tiny in storitev PCaaS sta le dve rešitvi, s katerimi oddelkom IT pomagamo pri preobrazbi. Osebni računalniki ostajajo temelj računalništva tudi v prihodnje.”


Cena in dobavljivost

ThinkStation P320 Tiny bo naprodaj v kratkem, takrat bodo znane tudi prodajne cene.

Storitev Lenovo PC as a Service je podjetjem že na voljo, dodatne informacije najdete na tej povezavi.Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se