KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Lexmark imenoval novega predsednika in izvršnega direktorja

  Datum : 24.10.2017
   

Družba Lexmark International je sporočila, da je uprava družbe soglasno imenovala novega predsednika in izvršnega direktorja. To vlogo bo opravljal Richard Geruson, ki bo deloval tudi v upravnem odboru družbe.  

Geruson, ki je izkušen tehnološki vodja, je zadnjih šest let deloval kot glavni izvršni direktor in predsednik podjetja Phoenix Technologies, ponudnika strojne in programske opreme za optimizacijo računalnikov, tablic in naprav s področja interneta stvari. Pred tem je bil tudi glavni izvršni direktor Voice Signal, pionirja programske opreme za prepoznavanje govora za mobilne telefone. Deloval je tudi kot podpredsednik v podjetjih Nokia, IBM in Toshiba ter bil izvršni direktor družbe McKinsey & Company.

Geruson je bil izbran po obsežnem iskanju, v katerem so bili obravnavani številni visokokvalificirani kandidati. Na položaju direktorja bo nasledil David Reederja, ki je junija zapustil podjetje Lexmark, ki ga je v vmesnem času vodila ekipa, ki jo sestavljata Brock Saladin, finančni direktor, in Allen Waugerman, tehnični direktor. Saladin in Waugerman bosta še naprej opravljala svoji funkciji in poročala neposredno Gerusonu.

"Veseli smo, da bo Richard vodil Lexmark. Njegove izkušnje z rastočimi tehnološkimi podjetji, ki zagotavljajo dobičkonosnost, ga predstavljajo kot idealno izbiro, da Lexmark pripelje do naslednjega uspeha," je povedal predsednik upravnega odbora družbe Lexmark, Mickey Kantor.

Novi direktor Lexmarka je poleg diplome na univerzi La Salle dokončal še tri študijske programe na univerzi v Oxfordu, vključno z magisterijem in doktoratom iz ekonomije. Bil je član raziskovalne fakultete na poslovni šoli Harvard, kjer je izdal tudi knjigo z naslovom Teorija tržne strategije. Nato je deloval v številnih upravnih odborih javnih in zasebnih podjetij na treh kontinentih.

"Lexmark je podjetje z dolgoletnim ugledom odličnosti, najboljšimi izdelki in rešitvami v tiskalniški industriji ter izjemno stopnjo zvestobe strank", je dejal Geruson in dodal: "Ponosen sem, da vodim ekipo, s katero bomo poskrbeli za naslednji korak in globalne uspehe."Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se