KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Lexmark imenovan za vodilnega ponudnika na področju varovanja dokumentov

  Datum : 02.11.2017
   

Družba Lexmark International je bila s strani analitskega podjetja IDC v poročilu MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment imenovana za vodilnega ponudnika rešitev in storitev na področju tiskanih dokumentov.

"Strankam večkrat poudarimo, da nezavarovano tiskanje predstavlja podobno grožnjo za poslovanje kot nezavarovan IT. Lexmarkov celoviti pristop k varnosti obravnava širok nabor groženj v sodobnih poslovnih okoljih in jih ustrezno varuje," je povedal Allen Waugerman, tehnični direktor v Lexmarku, in dodal: "Stranke po svetu zaupajo Lexmarku svoje podatke. Analiza IDC MarketScape pa dokazuje, da je njihovo zaupanje upravičeno, saj smo vodilni ponudnik rešitev za varno tiskanje in delo z dokumenti."

Poročilo IDC MarketScape ugotavlja, da so Lexmarkov vertikalni pristop skupaj s širokim portfeljem varnostnih rešitev, strokovno znanje in varnostne storitve postavile Lexmark v položaj, kjer zagotavlja najboljšo varnost v svetu tiskanja. IDC je v poročilu zapisal nasvet: "Organizacije bi morale razmisliti o Lexmarku, ko iščejo globalno doslednost in izvajajo projekte, osredotočene na varnost tiskanja in dokumentacije. Lexmark bi se moral znajti tudi na kratkem seznamu ponudnikov, ko je zahtevana velika širina in globina portfelja rešitev."

Lexmark je bil označen za vodjo v poročilih IDC MarketScape že zadnjih pet let, odkar družba IDC izvaja raziskavo o upravljanih storitvah tiskanja in tokokrogu dokumentov.

www.lexmark.si

Izsek poročila IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessmen je na voljo na tej povezavi.Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se