KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Lexmark Smart Document Capture za vladne organizacije

  Datum : 29.08.2017
   

Družba Lexmark International je pripravila novo različico rešitve Smart Document Capture, ki je optimizirana za uporabo v vladnih organizacijah. Rešitev uporablja Lexmarkove pametne večopravilne naprave in programsko opremo, s katerimi odpravlja neučinkovitosti in napake v s papirnatimi dokumenti povezanih procesih ter skrbi za večje zadovoljstvo uporabnikov in varnost dokumentov.  

Rešitev Lexmark Smart Document Capture for Government prinaša tehnologijo hitrega, enostavnega in natančnega skeniranja v vladne organizacije in njihove oddaljene pisarne. Z njo vladne organizacije papirne dokumente hitro spremenijo v digitalno obliko. Pametne tehnologije v navezi z Lexmarkovimi večopravilnimi napravami omogočajo tiskanje na zahtevo, napredno skeniranje dokumentov in iskanje manjkajočih dokumentov. Rešitev zagotavlja združljivost dokumentacije in dviguje natančnost izvajanja procesov. Lexmark poskrbi tudi za brezšivno integracijo rešitve v zaledna vladna okolja vseh vrst.

"Večletno sodelovanje s ključnimi ministrstvi ameriške vlade in drugimi vladnimi organizacijami v vseh 50 zveznih državah ter številnimi lokalnimi oblastmi še nadgrajujemo. Lexmark razume potrebo vladnih organizacij po zagotavljanju visokega nivoja storitev ter združljivih in varnih poslovnih procesov," je povedal Marty DeGraff iz družbe Lexmark in dodal: "Rešitev Lexmark Smart Document Capture for Government pomaga vladnim organizacijam učinkovito reševati izzive digitalizacije, saj papirne dokumente pretvarja v digitalno obliko in to že na samem začetku vladnih procesov. Rezultat so hitrejše in bolj učinkovito delo zaposlenih, boljša uporabniška izkušnja ter višja informacijska varnost."

Zaposleni v vladnih organizacijah tako hitreje zajamejo dokumente državljanov, preverijo podatke na njih ter jih obdelajo. Posledično se je dvignila hitrost obdelave zahtevkov. Nekatere vladne organizacije so nove rešitve uvedle v obliki samopostrežnih kioskov, kjer državljani sprožijo začetek postopkov in imajo pregled na tem, katere vloge so oddali, katere so v obdelavi ali že obdelane itd.

"Stranke iz javnega sektorja se osredotočajo na nudenje kar najboljše, hitre in večkanalne izkušnje državljanom. Lexmark Smart Document Capture for Government je najnovejša v vrsti rešitev, ki skrbi za avtomatizacijo s papirnatimi dokumenti povezanih procesov in vladnim organizacijam zagotavlja hitrejše, natančnejše in bolj varno delo," je povedal tehnični direktor podjetja Lexmark Allen Waugerman.

Dodatne informacije o rešitvi Lexmark Smart Document Capture for Government so na voljo na tej povezavi.Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se