KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »
Ecetera Facebook

 
   

Prihaja Nikon D850

  Datum : 27.07.2017
   

Nikon bo v kratkem še obogatil ponudbo zmogljivih digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov. Družino D-SLR bo dopolnil model D850 s slikovnim tipalom formata FX.

Tehnično gledano je model Nikon D850 naslednik zelo priljubljenega modela D810, ki so ga fotografi cenili na račun izjemno ostrega in jasnega upodabljanja ter visokega dinamičnega tonskega razpona – prav zato model D810 tudi po prihodu modela D850 še naprej ostaja v prodaji. Prihajajoči novi digitalni fotoaparat SLR formata FX prinaša vrsto novih tehnologij, funkcij in izboljšav ter še boljše zmogljivosti. D850 je rezultat povratnih informacij uporabnikov, ki od svoje fotografske opreme zahtevajo le najboljše.

Nikon D850 bo namenjen fotografom, ki zahtevajo izjemno kakovost slike in vsestransko uporabnost, po njem bodo posegali tako ljubiteljski kot poklicni fotografi, saj bo odlična izbira za fotografiranje najrazličnejših motivov – od narave, športa, mode, porok itd. Izkazal se bo tudi pri zajemu video posnetkov, zato bo všeč tudi ustvarjalcem večpredstavnostnih vsebin.

Točen začetek prodaje v Sloveniji in podrobne specifikacije izdelka bodo objavljene pozneje. Na voljo pa je predstavitveni videoposnetek, ki odkriva nekatere lastnosti prihajajočega novinca:

www.nikon.siEcetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se