KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Za medije


Na teh podstraneh boste predstavniki medijev našli osnovne informacije, kontaktne podatke, fotografije slovenskih predstavnikov naših naročnikov in drugih reprezentativnih oseb, logotipe v različnih formatih in generične fotografije naših naročnikov.

Na levi strani se v posameznih podmenijih nahajo vsebine večjih naročnikov. Če ne najdetete iskanih fotografij, logotipov in drugih informacij o želenih osebah in tržnih znamkah, nam prosim sporočite vaše želje prek spletnega obrazca, elektronske pošte info@ecetera.si ali pa nas pokličite na 01 600 10 10.

Ecetera Team

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se