KAKO vam lahko pomagamo?

Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Hella Saturnus

Kontaktne osebe

Christof Droste

generalni direktor Hella Saturnus Slovenija, d. o. o.

Letališka cesta 17, 1001 Ljubljana, Slovenija

telefon: 01 520 33 33

e-pošta: info@saturnus.hella.com

defaultChristof Droste (.JPG 1.5MB) (klikni za preogled oz. "Save as..." / "Shrani kot ..." za prenos)

Logotipi

jpgHella logotip 90 let(.jpg 15KB)

o HELLA SATURNUS

Hella Saturnus Slovenija je danes del mednarodnega koncerna Hella Group in eden največjih slovenskih izvoznikov, ki svoje več kot 60-letne izkušnje v razvoju in proizvodnji svetlobne avtomobilske opreme v Sloveniji, uspešno združuje s številnimi priznanimi avtomobilskimi blagovnimi znamkami.
Osnovna dejavnost Hella Saturnus Slovenija, v kateri je danes približno 1.900 zaposlenih, med njimi 100 strokovnjakov strojništva in več strokovnjakov s področja fizike in elektronike, je razvoj in proizvodnja svetlobne opreme za motorna vozila. Gre za enega največjih slovenskih izvoznikov, saj izvozijo kar 91 odstotkov izdelkov po vsem svetu, največ v druge evropske države.
V Helli Saturnus Slovenija tako razvijajo in izdelujejo celo vrsto visokokakovostnih izdelkov svetlobne opreme za avtomobile, kot so žarometi, dodatni žarometi za meglo, dnevne luči ter eno- in večfunkcijske svetilke. Poleg inovativnih izdelkov jih odlikujejo tudi delovni postopki ter storitve, s katerimi ohranjajo izredno konkurenčen položaj znotraj skupine Hella. Na ravni koncerna je Hella Saturnus Slovenija v svetovnem merilu prevzela vlogo kompetenčnega centra za razvoj in proizvodnjo dodatnih žarometov.

ABOUT HELLA SATURNUS

Hella Saturnus Slovenija is on of the biggest Slovenian exporters, successfully combining its experience of over 60 years in the development and production of automotive lighting equipment in Slovenija with numerous renowned automotive trademarks.
Hella Saturnus Slovenija thus develops and produces a series of high quality lighting equipment products for cars, such as headlamps, fog lamps, daytime running lamps and single or multifunctional lamps. In addition to innovative products, they also excel by their operative procedures and services, which help them maintain their exceptionally competitive position within Hella. Rich international business experience, well educated, loyal and qualified personnel, responsible and ambitious leadership team have convinced the affiliated group to entrust Hella Saturnus with the role of a competence centre for auxiliary headlamps a few years ago. It supports Slovenian society in further growth, investments into developmental capacities and new technologies, thus strengthening its competitiveness.

www.saturnus-90let.si

Spremljaj Hella Saturnus tudi na FB