KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Odnosi z zaposlenimi


Vsako podjetje je s svojim poslovanjem vpeto v odnose s številnimi javnostmi, med njimi tudi v komuniciranje z notranjo javnostjo, torej zaposlenimi. Notranjo javnost je najlažje identificirati, odkriti njene interese in pridobivati povratne informacije, zato uspešna podjetja utrjujejo vzajemno komuniciranje in spodbuja motiviranost zaposlenih. Zavedajo se namreč, da če zaposleni ne bodo verjeli vodstvu, mu tudi druge javnosti ne bodo.

Komunikacija z zaposlenimi najpogosteje poteka prek elektronskih sporočil in intraneta, pogoste so tiskane publikacije v obliki internih časopisov, predvsem večja podjetja tudi za zaposlene izdajajo letna poročila, vse bolj pa je v modi tudi najstarejši komunikacijski nosilec - oglasna deska.

 

 

Nikon z novo različico aplikacije SnapBridge, ki digit ...

 
  04.12.2017  
  Družba Nikon je predstavila novo različico aplikacije SnapBridge. SnapBridge 2.0.2 uporabnikom olajša povezavo Nikon fotoaparatov in drugih pametnih naprav* preko povezave Bluetooth® in še dodatno obogati uporabniško izkušnjo. Več »  
 

ZOPO znova izziva tekmece – s tehnologijo in ceno

 
  28.11.2017  
  Družba ZOPO, priznani proizvajalec pametnih mobilnih telefonov, z novo generacijo mobilnikov odgovarja na ključne potrebe uporabnikov. Modela ZOPO P5000 in Z5000 se od konkurence ločita predvsem po zmogljivi bateriji, njena kapaciteta znaša kar 5000 mAh, in tako uporabnikom omogočata tridnevno... Več »  
 

Lexmark znova z nazivom najboljšega izdelovalca večop ...

 
  24.11.2017  
  Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje tiskalnike. Prejela je namreč nagrado 2017 Frank Award v kategoriji izdelovalcev večopravilnih naprav formata A4. Nagrado vsako leto podeljuje družba The Cannata Report. Več »  
 

Fujitsu, Lenovo in DBJ s skupnim podjetjem

 
  06.11.2017  
  Družbe Fujitsu Limited (“Fujitsu”), Lenovo Group Limited (“Lenovo”) in Japonska razvojna banka (“DBJ”) so objavile strateško sodelovanje in zagon skupnega podjetja, ki se bo osredotočalo na raziskave, razvoj, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo računalniških naprav na svetovnem trgu... Več »  
 

Lexmark imenovan za vodilnega ponudnika na področju va ...

 
  02.11.2017  
  Družba Lexmark International je bila s strani analitskega podjetja IDC v poročilu MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment imenovana za vodilnega ponudnika rešitev in storitev na področju tiskanih dokumentov. Več »  
 

Nikon z novo različico aplikacije SnapBridge, ki digit ...

 
  04.12.2017  
  Družba Nikon je predstavila novo različico aplikacije SnapBridge. SnapBridge 2.0.2 uporabnikom olajša povezavo Nikon fotoaparatov in drugih pametnih naprav* preko povezave Bluetooth® in še dodatno obogati uporabniško izkušnjo. Več »  

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se