KAKO vam lahko pomagamo?


Iz splošne predstavitve naših dejavnosti in predstavljenih referenčnih projektov je težko ugotoviti, če znamo in zmoremo pomagati tudi vam. Pišite nam, predstavite svoj problem, želje ali pričakovanja in skupaj bomo ugotovili, kakšne so možnosti za sodelovanje.

Pišite nam »

Neposredno trženje


Neposredno trženje je komuniciranje z obstoječimi in možnimi odjemalci po pošti, telefonu ali na drug neoseben način. Takšen način trženja nam pomaga razviti dobro bazo podatkov, ki tržniku omogoči izgradnjo odnosa prek poznavanja navad kupce. Podjetje tako lahko za nadaljnje izbere tiste potencialne kupce, ki jih lahko kar najbolje oskrbuje s svojimi izdelki ali storitvami.

Poznamo več vrst neposrednega trženja, najpogostejše so osebno prodajo, prodaja po pošti, kataloška prodaja in telefonska prodaja. V okviru neposrednega trženja se uporablja tudi televizijska prodaja z neposrednim odzivom, prodaja prek kioskov in elektronsko trženje.
 

Lenovo in svet, gnan z umetno inteligenco

 
  20.07.2017  
  Lenovo je na konferenci Tech World, ki jo je danes organiziral na Kitajskem, predstavil tudi svoje videnje vloge umetne inteligence v sodobnem svetu in več prototipnih rešitev. Več »  
 

Lexmark že šesto leto zapored vodilni ponudnik upravl ...

 
  20.07.2017  
  Družba Lexmark International je dosegla novo priznanje za svoje rešitve in storitve s področja upravljanih storitev tiskanja. Analitsko podjetje Quocirca ga je v svoji letni raziskavi področja zunanjega izvajanja storitev tiskanja (Managed Print Services - MPS) že šesto leto zapored označilo... Več »  
 

Lexmark izdal Markvision Enterprise 3.0

 
  17.07.2017  
  Družba Lexmark International je izdala novo različico (3.0) programske opreme za upravljanje tiskalniških flot Markvision Enterprise (v nadaljevanju MVE 3.0). Ta strankam prinaša še boljši vpogled v flote omrežnih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ne glede na to, kdo je njihov... Več »  
 

Novi sistemi Lenovo ThinkSystem postavili 42 novih svet ...

 
  0000  
  Družba Lenovo je objavila, da so novi strežniki iz družine ThinkSystem, opremljeni z najnovejšimi procesorji Intel® Xeon® Scalable, postavili kar 42 novih svetovnih rekordov v različnih aplikacijah in preizkusih za merjenje zmogljivosti. Novi strežniki ThinkSystem bodo strankam pomagali... Več »  
 

Hitrejši, ostrejši, boljši zoom objektiv z geni prof ...

 
  11.07.2017  
  Nikon je predstavil novo različico cenovno ugodnega zoom objektiva formata FX AF-P NIKKOR 70–300mm f/4.5-5.6E ED VR. Z vgrajenimi preizkušenimi profesionalnimi tehnologijami, kot sta način umirjanja slike Sport VR in prednostno ročno ostrenje M/A, ki sta ključni za fotografe, ki delajo v... Več »  
 

Lenovo in svet, gnan z umetno inteligenco

 
  20.07.2017  
  Lenovo je na konferenci Tech World, ki jo je danes organiziral na Kitajskem, predstavil tudi svoje videnje vloge umetne inteligence v sodobnem svetu in več prototipnih rešitev. Več »  

Ecetera d.o.o.

Motnica 7a
SI-1236 Trzin
Slovenia

telefon: +386 1 600 10 10
e-pošta: info@ecetera.si
www.ecetera.si
To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.
Ne strinjam se